برگزاری مسابقات بومی_محلی توانمندسازی معلولان

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه: تقویت و ترغیب جسمی و روانی و همچنین توانمندسازی جامعه معلولان، یکی از سیاست‌های اصلی سازمان بهزیستی است.

به گــزارش روابـط‌عمـومی اداره‌کـل بهـــزیستی استـان کرمانشـــاه؛

1️⃣ مسابقات بازی‌های #بومی_محلی ویژه افراد دارای معلولیتِ تحت پوشش بهزیستی استان کرمانشاه برگزار شد؛ رویدادی که نقش #ورزش را در جریان #توانمندسازی و تقویت روحیه جامعه هدف بهزیستی برجسته کرد.

مجید درویشی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در حاشیۀ این برنامه گفت: ورزش از مؤثرترین شیوه‌ها در بازگرداندن حس عزتِ نفس است، ‌همراه با نقشی که در تقویت کرامت انسانی دارد. او افزود: چنین مسابقاتی تجربه توانستن را برای شرکت‌کنندگان فراهم می‌کند.

او هدف از این برنامه را ایجاد فرصت رشد روانی ‌همراه با تقویت حضور اجتماعی افراد دارای معلولیت بیان کرد و توضیح داد: ظرفیت برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه CBR امکان گسترش فعالیت‌های ورزشی را در قالب یک روند منسجم فراهم می‌کند تا جریان #خدمات_CBR در استان تقویت شود.

1️⃣ مشـــروح در ایرنا

2️⃣ خبر مرتبط در ایرنا


بـرای پیوستـن به کانـال اداره‌کل بهـــزیستی استـان کرمانشــاه در پیام‌رسان ایتــا، اینجــــا را لمس کنیـد.

کد خبر 157182

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد